x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Roma / Silvio Berlusconi - Mouammar el-Ghaddafi, întâlnire în cortul din Grădina Pamphili

Roma / Silvio Berlusconi - Mouammar el-Ghaddafi, întâlnire în cortul din Grădina Pamphili

13 Iun 2009   •   00:00
Roma / Silvio Berlusconi - Mouammar el-Ghaddafi, întâlnire în cortul din Grădina Pamphili

Silvio Berlusconi, s-a întâlnit cu liderul libian Mouammar el-Ghaddafi, aflat în vizită oficială în Italia, vineri seara, în cortul acestuia, ridicat în grădinile Vilei Pamphili din Roma, informează AFP. Întâlnirea de o jumătate de oră a închis partea oficială a vizitei "istorice" a lui Ghaddafi, începută miercuri. Berlusconi, după scurta vizită în cortul lui Ghaddafi, a părăsit Roma cu avionul, plecând spre Santa Margherita Ligure, unde are prevăzută pentru astăzi o reuniune.



Anterior, conducătorul libian cinase într-un restaurant din centrul Romei, unde - spre surpriza generală - s-a dus pe jos, după o scurtă plimbare pe străzile capitalei italiene. El era însoţit de vreo 40 de persoane, între care şi omul de afaceri Tarak ben Ammar.

Moammar el-Ghaddafi şi-a făcut plimbarea şi a luat masa după ce ratase, prin neprezentare, o conferinţă despre relaţiile Libiei cu Italia pe care ar fi trebuit s-o susţină în Camera Deputaţilor, iar preşedintele acesteia, Gianfranco Fini, anulase întâlnirea după o aşteptare de două ore. Liderul libian şi-a motivat absenţa prin rugăciunea de vineri.

×
Subiecte în articol: externe