x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Român de 22 de ani, ucis cu zece lovituri de sabie într-un cartier din Torino

Român de 22 de ani, ucis cu zece lovituri de sabie într-un cartier din Torino

30 Sep 2011   •   09:01
Român de 22 de ani, ucis cu zece lovituri de sabie într-un cartier din Torino

Un roman in varsta de 22 de ani a fost ucis in orasul italian Torino, fiind injunghiat de zece ori cu o sabie si o mana fiindu-i retezata intr-un atac de o violenta extrema la care au asistat zeci de persoane.

Crima a avut loc aseara, in cartierul Barriera di Milano (Torino), informeaza agentia ANSA, citata de Mediafax. Potrivit reconstituirii, romanul de 22 de ani incercase sa fuga de agresor, dar a fost ajuns din urma de acesta si lovit de zeci de ori cu o sabie avand lungimea de 50 de centimetri. Asasinul nu s-a oprit pana nu l-a omorat, ba chiar i-a retezat si o mana, dupa care s-a indepartat calm, impreuna cu doua femei.

La crima au asistat zeci de persoane din cartierul torinez, care au privit cu neputinta si groaza de la balcoane scena in care a fost ucis tanarul.

Carabinierii sositi la fata locului si echipajele de ambulanta l-au gasit mort pe tanarul agresat, care a fost identificat pe baza amprentelor digitale. S-a stabilit ca victima este Gheorghe Cimpoesu, un roman in varsta de 22 de ani, fara resedinta in Italia si cu antecedente penale nesemnificative.

La locul crimei a fost gasit si un cutit, dar se pare ca acesta nu este arma crimei. Conform anchetatorilor, crima a fost comisa cu o sabie care are lungimea de aproximativ 50 de centimetri.

Autoritatile italiene incearca sa identifice autorul crimei.

×