x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Româncă incendiată de o grupare criminală pe o stradă din Roma

Româncă incendiată de o grupare criminală pe o stradă din Roma

03 Noi 2012   •   15:04
Româncă incendiată de o grupare criminală pe o stradă din Roma
Sursa foto: cancan.ro

Autorităţile de la Roma suspectează că, la jumătatea lunii septembrie, o grupare criminală i-a dat foc, pe stradă, unei prostituate, care provine din Botoşani, pentru a trimite astfel un mesaj înfricoşător unei bande rivale, formată din proxeneţi români, femeia fiind complet mutilată, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc pe strada Rocca Cencia, o zonă aproape rurală de la periferia Romei, unde obişnuiau să-şi facă apariţia mai multe prostituate, între care şi Mihaela Roznov, în vârstă de 22 de ani, din Botoşani, potrivit unui raport al Poliţiei italiene.
Orfană de tată, fata a plecat în Italia imediat după ce a împlinit 18 ani pentru a-şi câştiga existenţa ca prostituată. La data de 11 septembrie 2012, aceasta a ieşit, ca de obicei, în locul în care obişnuia meargă pentru a-şi găsi clienţi. Avea deja patru ani de când lucra în Italia şi, în afara unor incidete minore, provocate, de cele mai multe ori, de diferiţi clienţi băuţi sau drogaţi, Mihaela nu fusese auzită de nimeni să se fi plâns de faptul că a păţit vreodată ceva rău ori că se simte ameninţată. Ca urmare, în noaptea respectivă, aceasta nu avea nici cea mai vagă presimţire cu privire la nenorocirea care avea să se abată asupra ei.
După lăsarea întunericului, doi bărbaţi au apărut din întuneric şi, fără să spună nimic, au trântit-o la pământ, au lovit-o de câteva ori, apoi au turnat în grabă benzină peste ea şi i-au dat foc, transformând-o, într-o fracţiune de secundă, într-o torţă vie. Apoi, au luat-o la fugă şi au dispărut în bezna nopţii.

×