x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ruby i-a cerut 5 milioane de euro fostului premier italian pentru a păstra tăcerea

Ruby i-a cerut 5 milioane de euro fostului premier italian pentru a păstra tăcerea

23 Apr 2012   •   16:36
Ruby i-a cerut 5 milioane de euro fostului premier italian pentru a păstra tăcerea

Tanara de origine marocana, Karim El-Mahroug, cunoscuta drept Ruby, i-a cerut cinci milioane de euro lui Silvio Berlusconi, pentru a pastra tacerea asupra celebrelor petreceri Bunga Bunga, din cauza carora fostul premier este judecat de Tribunalul din Milano.

Cotidianul La Repubblica a publicat luni mai multe inregistrari audio in care tanara ii cere cinci milioane de euro lui Silvio Berlusconi pentru a nu face dezvaluiri. Inregistrarile au avut loc in perioada 26-28 octombrie 2010, cu putin timp inainte ca presa italiana sa publice primele dezvaluiri privind relatia lui Berlusconi cu Ruby, pe atunci minora.

"Este nebun dupa mine", ii marturisea Ruby unui prieten, adaugand ca, desi a fost la mai multe petreceri organizate la vila lui Berlusconi din apropiere de Milano, nu a intretinut relatii sexuale cu fostul premier.

Cu toate ca nu a facut sex cu el, Berlusconi s-a aratat dispus sa-i ofere tot ceea ce vrea pentru a pastra tacerea. "Avocatul meu si cu mine i-am cerut cinci milioane de euro", i-a marturisit ea unui fost prieten, Sergio Corsaro, precizand ca Berlusconi a acceptat.

Fostul premier este acuzat de Tribunalul din Milano ca a platit-o in aproximativ zece randuri pentru prestatii sexuale pe tanara marocana Karima El-Mahroug, iintre februarie si mai 2010, pe cand aceasta era minora.

Infractiunea este pedepsita in Italia cu trei ani de inchisoare. Atat Berlusconi, cat si Ruby neaga ca ar fi intretinut relatii sexuale.

×