x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rugăciuni antimelancolie

Rugăciuni antimelancolie

de Irina Cristea    |    05 Sep 2007   •   00:00

Britanicii care se intorc la muncă visănd la plajele exotice unde s-au perpelit la soare, la cazinourile luxoase unde şi-au tocat banii sau la munţii pe culmile cărora şi-au plimbat privirile aşezaţi confortabil pe o verandă au de-acum un ajutor divin la revenirea din concediu.

Britanicii care se intorc la muncă visănd la plajele exotice unde s-au perpelit la soare, la cazinourile luxoase unde şi-au tocat banii sau la munţii pe culmile cărora şi-au plimbat privirile aşezaţi confortabil pe o verandă au de-acum un ajutor divin la revenirea din concediu. Pentru le a preveni melancolia postvacanţă, Biserica anglicană a publicat o serie de rugăciuni informează AFP.

Â

Â

RUGĂCIUNEA "ŢÃ...R-ŢÃ...R". De pildă, persoanele are locuiesc in suburbii şi care se trezesc blocate intr-un tunel de metrou au la dispoziţie o rugăciune special intocmită pentru a-i ajuta să depăşească momentul. O alta le poate fi de ajutor in conversaţiile telefonice iritante de la birou şi sună astfel: "Tatăl nostru, fă ca urechea mea să fie atentă şi cuvintele mele să fie binevoitoare atunci cănd vorbesc cu această persoană".

Purtătorul de cuvănt al Bisericii a declarat că aceste rugăciuni nu banalizează mesajul Bisericii. "Este evident că Biserica este interesată de subiecte internaţionale importante, dar credem că Dumnezeu este interesat şi de viaţa noastră cotidiană", a spus acesta.
×
Subiecte în articol: externe