x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a ales cu obrazul secţionat după ce o doză de suc i-a explodat în faţă!

S-a ales cu obrazul secţionat după ce o doză de suc i-a explodat în faţă!

30 Aug 2012   •   10:08
S-a ales cu obrazul secţionat după ce o doză de suc i-a explodat în faţă!

Intamplare socanta in China, unde un baietel a avut nevoie de 38 de cusaturi pe obraz dupa ce o doza de suc i-a explodat in fata.

Potrivit gizmodo.com, baietelul a luat o doza de suc direct din congelator si, in momentul in care a desfacut-o, doza a explodat iar o bucata de aluminiu i-a sectionat obrazul. Baiatul a avut nevoie de 38 de copci: 31 pe obraz si 7 in gura.

In ziua imediat urmatoare, mama copilului a postat pe Internet fotografiile cu ranile baiatului pentru a avertiza in legatura cu introducerea bauturilor carbogazoase in congelator. "Acest accident ne-a invatat o lectie. O lectie pe care nu trebuie s-o uitam. Este un avertisment pentru familiile cu copii mici. Nu bagati niciodata bauturile carbogazoase in congelator!", avertizeaza mama baietelului.

Dar cum s-a putut intampla asa ceva? Ei bine, apa isi mareste volumul atunci cand ingheata, astfel ca ocupa mai mult spatiu inauntrul dozelor, iar acestea ajung sa crape daca sunt lasate prea mult in congelator. Din nefericire pentru baietelul din China, probabil ca acesta a incercat sa deschida doza exact in momentul in care aceasta ar fi urmat sa crape.

×