x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a căţărat pe gardul Casei Albe şi a "plonjat" fix pe peluza prezidenţială! Vezi ce a păţit musafirul nepoftit

S-a căţărat pe gardul Casei Albe şi a "plonjat" fix pe peluza prezidenţială! Vezi ce a păţit musafirul nepoftit

03 Aug 2011   •   06:46
S-a căţărat pe gardul Casei Albe şi a "plonjat" fix pe peluza prezidenţială! Vezi ce a păţit musafirul nepoftit

Un barbat a sarit marti gardul Casei Albe si a fost retinut de agentii Secret Service, care s-au apropiat de el cu armele scoase. Tarasenia s-a petrecut in timp ce CNN filma emisiunea "John King USA", fiind transmis in direct de canalul de stiri.

Dupa ce barbatul a sarit gardul, agentii inarmati i-au ordonat sa se intinda la pamant si i-au pus catuse. Un rucsac aruncat peste gard de suspect a fost verificat de agentii de securitate, care au izolat perimetrul din motive de securitate.

Incidentul s-a incheiat in jurul orei locale 21:00, dupa ce Secret Service a considerat ca nu mai exista niciun pericol. Deocamdata nu s-a anuntat daca persoana retinuta reprezenta o amenintare de securitate.

Potrivit Secret Service, suspectul este o persoana fara adapost, se numeste James Dirk Crudup si are 41 de ani. El va fi pus sub acuzare pentru efractie si sfidarea curtii, pentru ca avea deja un ordin de a sta departe de Casa Alba, din cauza unor incidente anterioare.

×