x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a mutilat urmând o nouă "provocare online". SARE cu GHEAŢĂ, jocul care devine modă în rândul adolescenţilor (VIDEO)

S-a mutilat urmând o nouă "provocare online". SARE cu GHEAŢĂ, jocul care devine modă în rândul adolescenţilor (VIDEO)

02 Iul 2012   •   06:57
S-a mutilat urmând o nouă "provocare online". SARE cu GHEAŢĂ, jocul care devine modă în rândul adolescenţilor (VIDEO)

Un baiat de 12 ani Pittsburgh s-a ales cu arsuri de gradul II dupa ce s-a aventurat, impreuna cu fratele lui si mai multi prieteni, intr-o noua provocare online, scrie Huffington Post.

Jocul "Sare cu gheata", "reteta" de rezistenta la durere, circula online, pe YouTube, multi tineri cazand prada acestei provocari periculoase.

Asa a facut si baiatul de 12 ani, care a tinut neaparat sa experimenteze aceste senzatii tari. El si-a ars spatele, dupa ce fratele si prietenul sau i-au pus sar in forma de cruce, peste care au pus gheata. Cu acest amestec, baiatul a stat cateva minure, apoi a ajuns la spital cu arsuri de gradul II.

Potrivit WPXI-TV, citat de Huffington Post, tanarul teribilist va avea nevoie de cateva luni de ingrijiri. Familia acestuia a facut o declaratie prin care incearca sa atraga atentia asupra acestui joc periculos:

"Vrem ca adolescentii si publicul, in general, sa stie ca acest joc este foarte periculos. Clipurile de pe YouTube, Facebook si alte retele de socializare nu arata ce pateste cel care incearca asa ceva. Noi suntem fericiti ca fiul nostru se recupereaza si speram ca aceasta poveste va impiedica alti oameni sa incerce asa ceva".

×