x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarah Palin: "Demisionez!" Avocatul ei: "Nu demisionează!"

Sarah Palin: "Demisionez!" Avocatul ei: "Nu demisionează!"

07 Iul 2009   •   00:00

Avocatul lui Sarah Palin a declarat că nu există nicio problemă legală care să o determine pe guvernatoarea statului Alaska să renunţe la funcţie, decizie anunţată vineri de fosta candidată republicană la vicepreşedinţia Statelor Unite ale Americii (SUA), relatează AP.



Thomas Van Flein a declarat pentru Associated Press că nu există în prezent proceduri legale declanşate împotriva guvernatoarei şi că dacă aşa ar sta lucrurile ar şti despre asta.

Anunţul brusc al lui Sarah Palin de vineri că va demisiona la sfârşitul lunii a alimentat speculaţii privind motivele sale. De asemenea, Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a făcut un pas cu totul neobişnuit pentru a contracara zvonurile de pe internet, precizând public că nu o anchetează pe Palin.

Van Flein a precizat că Sarah Palin a simţit că a devenit tot mai mult ţinta atacurilor adversarilor politici din Alaska şi că este în interesul statului să demisioneze. Demisia lui Sarah Palin îşi face efectul la 26 iulie, când adjunctul său, Sean Parnell, îi va lua locul în funcţie.

×
Subiecte în articol: externe sarah palin