x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarko şi Carla îşi caută un cuibuşori de nebunii cu şase zerouri

Sarko şi Carla îşi caută un cuibuşori de nebunii cu şase zerouri

de Sînziana Stancu    |    13 Mai 2009   •   00:00

Cuplul prezidenţial francez caută de-o săptămână o căsuţă numai şi numai a lor. Ofertele cele mai tentante care le-au fost făcute sunt o fostă mânăstire de călugări şi fosta reşedinţă a celebrului creator de modă Yves Saint-Laurent.

Soţii Sarkozy s-au cam săturat să stea în reşedinţe de protocol, în văzul tuturor şi nu tocmai aproape de Elysee. Aşa că au angajat o celebră agenţie imobiliară, Sotheby's, specializată în proprietăţi de lux pariziene, să le găsească un "cuibuşor de nebunii", departe de ochii lumii, dar aproape de "serviciu". Au lăsat să se înţeleagă că nu se se vor sgârci la preţ, dacă vor găsi casa visurilor lor, în care să trăiască şi după ce vor părăsi palatul Elysee, după cum dezvăluie Bakchich.info.

Deocamdată, Carla şi Sarko se mulţumesc cu reşedinţa din grupul rezidenţial "La Villa Montmorency", din al XVI-lea arondisment al Parisului. Nu este tocmai aproape de Elysee şi are destule inconveniente. Cel mai mare e că securitatea preşedintelui, care depăşeşte standardele obişnuite, presupunând o armată de poliţişti, maşini peste maşini şi multă agitaţie i-a cam scos din sărite pe vecinii care preferă liniştea, în schimbul orgoliului de a locui în apropierea preşedintelui.

Deocamdată, se pare că prima ofertă imobiliară a căzut. Fosta mânăstire de călugări, estimată la 12 milioane de euro, pe care "Prima Doamnă" a Franţei a vizitat-o mai întâi singură, apoi cu soţul ei, este prea departe de Elysee şi necesită unele amenajări suplimentare. Cea de-a doua - duplexul de 700 de metri pătraţi care i-a aparţinut lui YSL, din strada Babylone - este mult mai tentant pentru ei, din toate punctele de vedere şi, în plus, are şi o "valoare sentimentală" pentru Carla. Preţul imobilului nu a fost încă dezvăluit, dar, cu siguranţă, conţine tot şase zerouri.

×
Subiecte în articol: externe