x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarko şi Carla s-au luat!

Sarko şi Carla s-au luat!

de Marina Constantinoiu    |    16 Ian 2008   •   00:00

Şeful statului francez şi fostul top model, Carla Bruni, s-ar fi căsătorit în secret, joia trecută, la Élysée, susţine publicaţia L’Est Republicain, citată şi de AFP, Reuters şi EFE.

În secret, la Élysée


Şeful statului francez şi fostul top model, Carla Bruni, s-ar fi căsătorit în secret, joia trecută, la Élysée, susţine publicaţia L’Est Republicain, citată şi de AFP, Reuters şi EFE. L’Est Republicain a declarat, însă, că David Martinon, purtător de cuvânt al Palatului Élysée, precum şi Franck Louvrier, şef al biroului de presă al Preşedinţiei franceze, nu au făcut nici un comentariu pe marginea informaţiei. Dar aceeaşi atitudine au avut şi toamna trecută, când circulau cu insistenţă informaţii referitoare la un divorţ al şefului statului de soţia sa, Cecilia, după 11 ani de căsnicie. Franck a trimis presa să-şi reamintească declaraţia preşedintelui de la conferinţa de presă de săptămâna trecută. Sarko declarase, în faţa a câtorva sute de jurnalişti prezenţi la Élysée, că relaţia sa cu Carla Bruni este una cât se poate de serioasă, dar sunt şanse mari ca presa să afle despre o eventuală căsătorie a lor abia după ce aceasta va avea loc. Ceea ce, se pare, s-a şi întâmplat. Dacă informaţia se dovedeşte adevărată, Nicolas Sarkozy ar deveni astfel primul lider francez care se căsătoreşte în timpul mandatului, de la Napoleon încoace.

 

PROBLEME DE PROTOCOL. Sarko şi Carla au fost văzuţi pentru prima oară împreună la jumătatea lunii decembrie, la Eurodisney, în apropiere de Paris. Şeful statului francez urmează să se deplaseze la 24 ianuarie în India, ocazie cu care va semna contracte importante. În ediţia din 9 ianuarie, Washington Post a scris despre deplasarea lui Sarkozy şi a Carlei Bruni în India, reamintind despre protocolul foarte strict aplicat de autorităţile indiene, sugerând că aceastea se confruntă cu o problemă fără ieşire. Fostul manechin nu poate beneficia de acelaşi protocol ca Sarkozy, pentru că o iubită nu este considerată soţie, a subliniat recent Indian Express.

×
Subiecte în articol: externe