x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarkozy cere televiziunilor să nu difuzeze imaginile filmate de Merah în timpul crimelor de la Toulouse

Sarkozy cere televiziunilor să nu difuzeze imaginile filmate de Merah în timpul crimelor de la Toulouse

27 Mar 2012   •   12:15
Sarkozy cere televiziunilor să nu difuzeze imaginile filmate de Merah în timpul crimelor de la Toulouse

Presedintele francez Nicolas Sarkozy a cerut astazi posturilor de televiziune "sa nu difuzeze sub niciun pretext" inregistrarile video cu crimele comise de Mohammed Merah, primite de postul Al Jazeera, relateaza postul TF1.

"Cer conducerilor tuturor posturilor sa nu le difuzeze sub niciun pretext, din respect pentru victime", a declarat Sarkozy.

Postul Al Jazeera, care a primit un dispozitiv de stocare USB cu filmarile realizate de Mohamed Merah, urma sa ia o decizie marti in legatura cu o eventuala difuzare a acestora.

Mohamed Merah, in varsta de 23 de ani, a fost ucis joi in cadrul interventiei politistilor de la unitatea de elita RAID intr-un apartament din Toulouse (sud-vest), dupa 32 de ore de asediu.

La 11, 15 si 19 martie, Merah a ucis sapte persoane la Toulouse si Montauban, dintre care trei parasutisti, trei elevi si un profesor de la o scoala evreiasca.

×