x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarkozy, idilă cu o jurnalistă?

Sarkozy, idilă cu o jurnalistă?

de Irina Cristea    |    26 Noi 2007   •   00:00

Se vorbeşte despre o idilă intre preşedintele francez Nicolas Sarkozy, proaspăt despărţit de soţia sa, Cecilia, şi Laurence Ferrari, o frumoasă vedetă de televiziune din Hexagon.

Au flirtat in văzul intregii Franţe intr-o emisiune electorală, iar scănteia de atunci nu doar că s-a menţinut, ba chiar s-a intensificat. Se vorbeşte despre o idilă intre preşedintele francez Nicolas Sarkozy, proaspăt despărţit de soţia sa, Cecilia, şi Laurence Ferrari, o frumoasă vedetă de televiziune din Hexagon.

Â

FRANCEZII TAC. Cum era de aşteptat, zvonurile privind presupusa relaţie nu au apărut in presa franceză, suspusă unor legi stricte privind dreptul la intimitate şi viaţă privată, ci in tabloidul britanic Daily Mail.

Laurence şi-a făcut un nume in Franţa indeosebi datorită interviurilor cu persoanlităţi cu greutate din lumea politică, dar şi cu ajutorul soţului ei, Thomas Hugues, tot jurnalist, alături de care a prezentat şi realizat o serie de emisiuni. De fapt, deja se poate vorbi despre forsul ei soţ, intrucăt cei doi tocmai au anunţat că pun capăt unui mariaj ce dura de 14 ani. Divorţul lor nu a făcut decăt să intărească bănuielile celor care pomeneau despre o idilă intre jurnalistă şi preşedintele francez.

Potrivit publicaţiei Daily Mail, cei doi au fost văzuţi de mai multe ori luănd cina la restaurante cochete şi cu un aer romantic, iar Laurence este o prezenţă frecventă la Palatul Elysee.

"Surse din Maroc", cum le numesc cei de la Daily Mail, spun că Laurence Ferrari s-a aflat la hotelul din Marrakech unde a fost cazat Sarkozy in timpul unei vizite efectuate la inceptul lunii in nordul Africii.

Palatul Elysee nu a comentat informaţiile publicate de tabloidul britanic. In urmă cu mai puţin de o lună, s-a speculat pe marginea unei presupuse idile intre Nicolas Sarkozy şi Tinka Milinovic, o tănără căntăreaţă din Bosnia.

×
Subiecte în articol: externe