x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şase morţi şi 11 răniţi după prăbuşirea unui imobil la Sao Paolo

Şase morţi şi 11 răniţi după prăbuşirea unui imobil la Sao Paolo

27 Aug 2013   •   20:13
Şase morţi şi 11 răniţi după prăbuşirea unui imobil la Sao Paolo

Şase persoane au murit iar alte 11 au fost rănite marţi, în urma prăbuşirii unui imobil aflat în construcţie la Sao Paulo, capitala economică a Braziliei.

"Există şase morţi. 11 persoane au fost salvate şi sunt în viaţă. Nu ştim cu exactitate câte persoane se află sub dărâmături", a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor, care, ajutaţi de câini, încercau, printr-un amestec de moloz şi fier, să găsească supravieţuitori, potrivit unor imagini difuzate de posturi de televiziune.

Accidentul s-a produs la ora locală 08.30 (14.30, ora României). Potrivit presei locale, cel puţin 28 de muncitori se aflau pe şantierul de construcţie a unui complex comercial de 400 de metri pătraţi în estul metropolei braziliene.

Imobilul se afla în construcţie de aproximativ trei luni, iar o anchetă va fi deschisă pentru a stabili cauza producerii tragicului accident, au anunţat autorităţile.

în momentul prăbuşirii, imobilul a atins case situate în vecinătate.

Prăbuşirile de imobile aflate în construcţie sau vechi şi prost întreţinute sunt relativ frecvente la Sao Paulo, unul dintre oraşele-gazdă ale Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

×
Subiecte în articol: cladire prabusita sao paolo morti raniti