x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Savanţii ruşi, PERPLECŞI! Un fenomen BIZAR a îngrozit locuitorii unei peninsule din Siberia. Nimeni nu are nicio EXPLICAŢIE (VIDEO)

Savanţii ruşi, PERPLECŞI! Un fenomen BIZAR a îngrozit locuitorii unei peninsule din Siberia. Nimeni nu are nicio EXPLICAŢIE (VIDEO)

16 Iul 2014   •   11:30
Savanţii ruşi, PERPLECŞI! Un fenomen BIZAR a îngrozit locuitorii unei peninsule din Siberia. Nimeni nu are nicio EXPLICAŢIE (VIDEO)

Un crater uriaş a apărut pe Peninsula Yamal, din Rusia, dar nimeni nu-i poate explica originea şi nimeni nu ştie cât este de adâncă, scrie The Mirror. Locuitorii peninsulei sunt îngroziţi şi spun că se apropie sfîrşitul lumii.

Gaura are 80 de metri în lăţime şi în ea pot coborî cu ușurință mai multe elicoptere MI-8, fără a lovi marginile. Experţii spun că că este cel mai mare crater din ţară şi, foarte posibil, cel mai mare din lume.

Citește și (VIDEO) Misterul „găurii” uriașe din Siberia a fost descifrat

Apariţia acestei găuri uriaşe a stârnit foarte multe speculaţii, acestea incluzând existenţa unui OZN, prăbuşirea unui meteorit sau încălzirea glonală. Experţii sunt însă încrezători că apariţia craterului are o explicaţie ştiinţifică aşa că mai mulţi savanţi au plecat în regiune pentru a lua mostre şi a efectua cercetări.

Imaginile au fost filmate de un pilot care lucrează pe câmpul de extragere a petrolului și gazelor Bovanenkovskoye, unul dintre cele mai mari din Peninsula Yamal.

Citește și Apocalipsa vine AZI
13 Apocalipse pe care le-am ratat și încă una, care va veni


×