x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scenă ŞOCANTĂ în SUA! Şi-a trimis fiul autist la şcoală, cu un microfon ascuns. Ce a descoperit un tată e CUTREMURĂTOR

Scenă ŞOCANTĂ în SUA! Şi-a trimis fiul autist la şcoală, cu un microfon ascuns. Ce a descoperit un tată e CUTREMURĂTOR

24 Dec 2014   •   14:25
Scenă ŞOCANTĂ în SUA! Şi-a trimis fiul autist la şcoală, cu un microfon ascuns. Ce a descoperit un tată e CUTREMURĂTOR

Stuart Chaifetz şi-a trimis fiul de 10 ani la şcoală, cu un microfon ascuns, după ce profesorii susţineau că fiul său autist are izbucniri violente, inclusiv că loveşte cadrele didactice. Uimit de aceste acuzaţii, mai ales că el îşi cunoştea fiul ca fiind complet non-violent, bărbatul a luat această decizie pentru a vedea ce se întâmplă de fapt, scrie Huffington Post.

Când Akian s-a întors de la şcoală, tatăl lui avea să descopere ceva ce l-a şocat. Bărbatul a ascultat ore întregi de înregistrări în care băiatul lui de 10 ani era agresat verbal şi emoţional.

Stuart a auzit cum profesoara şi asistenta profesoarei discutau despre abuzul de alcool şi despre vieţile lor sexuale în faţa elevilor, toţi cu probleme de comunicare. Mai mult, bărbatul a aflat că Akian era abuzat verbal şi bruscat de cele două femei.

Stuart Chaifetz a pus întreaga înregistrare pe Youtube, alături de comentariile sale.

Drept urmare, şcoala a decis să o concedieze pe asistenta profesoarei, dar profesoara continuă să predea, la o altă clasă.



×