x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Schimb de focuri la Toronto, Canada: Două persoane au fost ucise şi 19 rănite, în timpul unei petreceri

Schimb de focuri la Toronto, Canada: Două persoane au fost ucise şi 19 rănite, în timpul unei petreceri

17 Iul 2012   •   06:11
Schimb de focuri la Toronto, Canada: Două persoane au fost ucise şi 19 rănite, în timpul unei petreceri

Doi oameni au murit si 19 au fost raniti in urma unui schimb de focuri ce a avut loc in timpul unei petreceri in Scarborough, Canada. Politia sustine ca printre cele 19 victime se afla si un copil, care a fost dus de urgenta la spital.

"Cei raniti sunt foarte tineri", a declarat Tony Iagallo, purtatorul de cuvant al Serviciului de Abmulanta, citat de thestar.com.

In cursul petrecerii, la care au fost invitate peste 200 de persoane, mai multi indivizi au fost implicati intr-o altercatie, provocand un schimb de focuri de arma, potrivit sefului politiei, Bill Blair. "Este vorba despre cel mai grav incident cu violenta in care sunt utilizate arme de foc. Multe persoane nevinovate au fost ranite in aceasta noapte", a mai spus Blair.

Potrivit postului CityNews, o femeie in varsta de 20 de ani a fost ranita de un glont la nivelul spatelui, iar cel putin alte opt persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, care au fost ranite prin impuscare, au fost spitalizate.

O persoana a fost arestata de catre fortele de ordine, care se afla, de asemenea, in cautarea a cel putin doua persoane care au deschis focul, potrivit lui Bill Blair.

×