x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Se întâmplă lângă România: adolescentă ucisă cu pietre pentru că a vrut să fie Miss.

Se întâmplă lângă România: adolescentă ucisă cu pietre pentru că a vrut să fie Miss.

30 Mai 2011   •   19:37
Se întâmplă lângă România: adolescentă ucisă cu pietre pentru că a vrut să fie Miss.

Caz socant in Ucraina, unde o tanara de origine musulmana a fost judecata sub incidenta legii Sharia, fiind batuta cu pietre pana a murit pentru ca a participat la un concurs de frumusete.

Trupul Katyei Koren (19 ani) a fost descoperit intr-o padure din apropierea satului in care locuia, in regiunea Crimeea, la o saptamana dupa ce adolescenta fusese data disparuta. Prietenii spun ca tanara era imbracata cu hainele cu care participase la concursul de frumusete la finalul caruia ocupase locul sapte.

Politia a efectuat deja trei arestari in acest caz. Este vorba despre trei tineri musulmani, care si-au justificat crima prin faptul ca fata a incalcat legea Islamului. Unul dintre acestia, Bihal Gazaiev, un pusti in varsta de numai 16 ani, a declarat anchetatorilor ca nu are niciun regret pentru fapta comisa, pentru ca “necredincioasa a incalcat legea Sharia'.

Daca aplicarea acestei legi crude si inumane reprezinta o practica relativ obisnuita in Orient, crima in numele legii Sharia comisa in Ucraina reprezinta o premiera nedorita in Europa, ea producandu-se intr-o tara care in 2012 va gazdui Campionatul European de fotbal...

×
Subiecte în articol: ucraina crima sharia