x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Secretul fericirii. Finlanda organizează un masterclass gratuit de cinci zile despre arta bucuriei

Secretul fericirii. Finlanda organizează un masterclass gratuit de cinci zile despre arta bucuriei

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2024   •   18:30
Secretul fericirii. Finlanda organizează un masterclass gratuit de cinci zile despre arta bucuriei
Sursa foto: Hepta

Finlanda, cunoscută ca fiind cea mai fericită țară din lume șase ani la rând, organizează un masterclass de fericire, gratuit, de cinci zile, la Helsinki, între 9 și 14 iunie.

Organizația însărcinată cu promovarea țării nordice pe piața globală a turismului a venit cu ideea de a oferi un masterclass de cinci zile de fericire în perioada 9-14 iunie, gratuit.

Întreaga călătorie va fi plătită de organizatori, inclusiv cazarea la hotel și zborurile către și dinspre Helsinki, unde va avea loc masterclass-ul, conform themayor.eu.

Masterclass-ul de fericire va fi condus de localnici care inspiră, precum Lena Salmi, în vârstă de 70 de ani, căreia îi place să se deplaseze prin oraș pe un skateboard și să înoate în Marea Baltică sau în piscinele în aer liber.

Participanții vor experimenta cultura alimentară finlandeză, cu grătare în aer liber, conexiunea cu natura în pădurile din jurul Helsinkiului și momente de mulțumire pură: plimbări cu bicicleta prin pădure, sauna și relaxarea în serile de vară.

Cei care vor să aplice trebuie să o facă până pe 4 aprilie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: finlanda fericire