x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sediu de poliţie - jefuit de două ori. Poliţiştii au depus plângere! Vezi unde s-a întâmplat

Sediu de poliţie - jefuit de două ori. Poliţiştii au depus plângere! Vezi unde s-a întâmplat

18 Apr 2012   •   15:23
Sediu de poliţie - jefuit de două ori. Poliţiştii au depus plângere! Vezi unde s-a întâmplat

Masini, motociclete, scutere, furgonete, veste antiglont. Hotii nu au ezitat sa fure toate acestea de la Politie, si au facut-o chiar de doua ori. Politia a depus plangere!

Incidentele, despre care relateaza Le Figaro, au avut loc la Marsilia. Prima lovitura a fost data saptamana trecuta, in noaptea de vineri spre sambata. Hotii au patruns intr-un garaj-service al politiei, situat intre doua zone 'fierbinti' ale orasului. Dupa ce au taiat un gard, ei au furat mai multe masini, doua motociclete ale Brigazii de interventie si un scuter. Doua nopti mai tarziu, dupa ce si-au facut incalzirea spargand un local, hotii au dat inca o spargere la politie. De data aceasta, au furat veste antiglont si o furgoneta care ulterior a fost incendiata. Au urmat doua vesti bune: prima - ca una dintre masinile politiei, un Alfa Romeo, a fost gasita in stare buna, iar a doua - ca in cele doua spargeri nu a fost furata nicio arma.

Politia a depus plangere la Directia departamentala de siguranta publica, alaturi de o lista confidentiala cu obiectele furate.

'Ma mir ca asta nu s-a intamplat mai devreme', a comentat un membru al sindicatului politistilor. 'Toata lumea pare ca abia acum a descoperit problema. Noi (politistii n.n.) nu putem sa ne pazim propriile sedii. Nu avem suficient personal. In majoritatea timpului, nimeni nu pazeste sediile'.

×