x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Serghei Lavrov: Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la Vladimir Putin semne ale vreunei boli ori afecţiuni

Serghei Lavrov: Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la Vladimir Putin semne ale vreunei boli ori afecţiuni

30 Mai 2022   •   14:30
Serghei Lavrov: Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la Vladimir Putin semne ale vreunei boli ori afecţiuni
Sursa foto: Hepta

Președintele Vladimir Putin este sănătos și nu are niciun simptom de boală, potrivit afirmațiilor șefului diplomației ruse, Serghei Lavrov, care dezminte astfel oficial zvonurile privind afecțiunile de care ar suferi liderul de la Kremlin, scrie AFP.

„Știți, președintele Putin apare în public în fiecare zi. Îl puteți vedea pe ecranele televizoarelor, îi puteți citi discursurile, îi puteți asculta discursurile. Nu cred că cineva sănătos la cap poate vedea în această persoană semnele unei boli sau afecțiuni. Las acest lucru la conștiința celor care răspândesc astfel de zvonuri, în ciuda posibilităților zilnice de a se asigura cine arată, cum arată în această lume", a transmis Lavrov răspunsul la o întrebare adresată de postul tv francez TF1. 

El a mai precizat că președintele Federației Ruse apare zilnic în public. 

"Îl puteţi vedea pe micul ecran, puteţi citi sau asculta discursurile lui. Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri să rezolve asta cu conştiinţa lor, în pofida ocaziilor zilnice pe care le au de a verifica starea de fapt", a mai spus oficialul rus.

Viața privată și starea de sănătate a liderului de la Kremin sunt considerate subiecte tabu în Rusia. 

Speculațiile în jurul stării de sănătate a dlui Putin circulă de mai mulți ani, dar s-au intensificat doar de când acesta a ordonat invazia Ucrainei.

 


 

×
Subiecte în articol: serghei lavrov Vladimir Putin