x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Și-a omorât nevasta în bătaie pentru că voia să-l părăsească. Cum au găsit-o medicii de pe ambulanță. Foto ȘOCANT

Și-a omorât nevasta în bătaie pentru că voia să-l părăsească. Cum au găsit-o medicii de pe ambulanță. Foto ȘOCANT

19 Dec 2017   •   15:26
Și-a omorât nevasta în bătaie pentru că voia să-l părăsească. Cum au găsit-o medicii de pe ambulanță. Foto ȘOCANT

Un bărbat care și-a bătut cu sălbăticie nevasta până ce femeia a intrat în comă și a murit, riscă să stea 15 ani în spatele gratiilor.
Ucigașul, după ce a umplut corpul femeii de răni și vânătăi, a filmat-o după care a arătat imaginile prietenilor.

Rusul Maxim Gribanov, în vârstă de 34 de ani, a bătut-o pe Anastasia Ovsiannikova după ce aceasta l-a anunțat că îl părăsește.
După ce a lovit-o fără milă cu pumnii și picioarele timp ce mai multe ore după care a filmat rănile îngrozitoare ale femeii spunând prietenilor că a pus-o la respect.

Anastasia a reușit într-un final să sune la salvarea care a dus-o la spital unde medicii au constatat că avea hemoragie internă și avea mai multe oase rupte.

Frumoasa blondă a intrat în comă la scurt timp după internare iar la 6 zile mai târziu a decedat.

Prietenii și familia au povestit că femeia și-a adunat curajul după mai mulți ani de suferință pentru a-i spune soțului că îl părăsește, fiindu-i frică de reacția acestuia.

La începutul anului, violența domestică a fost dezincriminată în Rusia după ce în anul 2015 peste 7 mii de femei au murit în urma abuzurilor fizice.

×
Subiecte în articol: femeie omorata in bataie