x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a pierdut dinţii şi o parte din limbă, după ce i-a explodat în gură ţigara electronică!

Şi-a pierdut dinţii şi o parte din limbă, după ce i-a explodat în gură ţigara electronică!

16 Feb 2012   •   13:26
Şi-a pierdut dinţii şi o parte din limbă, după ce i-a explodat în gură ţigara electronică!

Un straniu accident a lasat un american din Florida, veteran de razboi si tata a trei copii, cu rani grave si arsuri puternice la nivelul fetei. Aflat in biroul sau din casa, barbatul pufaia dintr-o tigara electronica. Dupa cateva secunde, dispozitivul i-a explodat fix in gura, potrivit ABC News.

Tom Holloway a hotarat ca este timpul sa renunte la fumat din cauza unor probleme pe care le avea cu plamanii, moment in care o vecina, Wendy Jensen, l-a sfatuit sa apeleze la o metoda intermediara, aceea a tigarii electronice.

Aflat in biroul sau din casa, pufaia din acest dispozitiv si, imediat tigara a explodat. Sotia barbatului s-a speriat in momentul in care a auzit zgomotul, a fugit spre birou unde l-a gasit pe Tom cu fata plina de sange si urland de durere.

Tom Holloway a fost internat in spital unde s-a constatat ca a suferit arsuri puternice pe fata, si-a pierdut majoritatea dintilor dar si o parte din limba.

Pompierii ajunsi la locuinta acestuia sunt de parere ca bateria a fost cea care a produs explozia. Din pacate, nu au putut determina modelul tigaretei pentru ca nu a mai ramas nimic din ea.

×