x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Silvio Berlusconi : "Nu sunt un sfânt!"

Silvio Berlusconi : "Nu sunt un sfânt!"

22 Iul 2009   •   00:00
Silvio Berlusconi : "Nu sunt un sfânt!"

Şeful Guvernului italian îşi recunoaşte partea de vină în incidentele în centrul cărora s-a aflat. Prezent la ceremonia de inaugurare a lucrărilor la autostrada care va lega două localităţi italiene, Berlusconi a admis că "nu este un sfânt".



"Nu sunt un sfânt, sper că aţi înţeles asta deja. Şi mai sper ca şi jurnaliştii de la publicaţia La Repubblica să înţeleagă acest lucru", a spus primul ministru, potrivit AFP, citată de antena.3.ro.

Luni, a fost făcută publică o înregistrare a unei convorbiri dintre Berlusconi şi o damă de companie. Cei doi vorbesc despre locul ales pentru o întâlnire nu tocmai... oficială.

Discuţia ar fi avut loc toamna trecută la reşedinţa din Roma a premierului, susţine săptămânalul italian L'Espresso. Ea ar fi fost înregistrată, bineînţeles, fără ştirea lui Berlusconi, de o femeie care pretinde că l-a "vizitat" de două ori şi a primit de fiecare dată câte 2.000 de euro.

Acesta nu este singurul scandal în care a fost implicat Berlusconi. Presa a mai dezvăluit poze cu petrerile deocheate de la vila premierului. În plus, mai multe femei au declarat că au făcut sex cu premierul contra cost.

×
Subiecte în articol: externe