x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Silvio Berlusconi se tratează antistres în concediu

Silvio Berlusconi se tratează antistres în concediu

de Anca Aldea    |    03 Aug 2009   •   00:00

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a intrat ieri în vacanţă: "Vreau să urmez o cură sportivă de zece zile, deoarece, din cauza cortizonului pe care l-am luat (pentru dureri de spate - n.r.), am pierdut puţin din greutate".



Publicaţia Courrier du Haut-Adige a descoperit ce va face Berlusconi în zilele următoare: o terapie antistres şi de odihnă. Jurnaliştii i-au găsit pe medicii care se vor ocupa de starea de sănătate a prim-ministrului, stare şubrezită în ultimele luni ca urmare a scandalurilor legate de viaţa sa privată. Ultimul scandal a fost provocat de publicarea înregistrării unei conversaţii dintre Berlusconi şi o damă de companie care mărturiseşte că şi-a petrecut de două ori noaptea la reşedinţa din Roma a premierului. Din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat soţul său, doamna Berlusconi a decis să pună capăt relaţiei intentând divorţ.

Medicii care se vor ocupa de starea mentală a premierului au fost aduşi cu elicopterul de la o clinică privată din Bressanone (situată la graniţa dintre Italia şi Austria). Medicii nu au dezvăluit secretele tratamentului antistres la care va fi supus Berlusconi, însă jurnaliştii cred că premierul se va întoarce la serviciu odihnit şi liniştit. După câteva zile pe care le va petrece la Milano în compania medicilor săi, premierul se va deplasa în Sardinia.

×
Subiecte în articol: externe Silvio Berlusconi