x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Singapore intră în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral în formă de candelabru

Singapore intră în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral în formă de candelabru

01 Apr 2016   •   18:03
Singapore intră în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral în formă de candelabru

Singapore a intrat în Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat în formă de candelabru, cu o înălţime de 17 metri şi o lăţime de 10 metri, expus începând de vineri la Marina Square Atrium, informează pagina web www.asiaone.com. 

Alcătuit din 60.000 de flori, aranjamentul este rodul a cinci zile de muncă a 260 de specialişti, studenţi şi voluntari şi va putea fi admirat până duminică, 3 aprilie. 

Această veritabilă operă de artă a fost prezentată în deschiderea seriei de evenimente care precede Festivalul Singapore Garden, ajuns la cea de-a şasea ediţie, ce va avea loc între 23 şi 31 iulie. 

Nu este pentru prima dată când statul-oraş din Asia de Sud-Est intră în Cartea Recordurilor datorită pasiunii sale pentru plante, având în vedere că anul trecut a fost menţionat ca deţinător al celei mai mari sere de sticlă din lume, Flower Dome. AGERPRES

×
Subiecte în articol: singapore