x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şoferul român suspectat că a provocat accidentul în lanţ din apropiere de Sofia a fost arestat

Şoferul român suspectat că a provocat accidentul în lanţ din apropiere de Sofia a fost arestat

20 Aug 2013   •   20:05

Şoferul de camion român suspectat că a adormit la volan şi a provocat tragicul accident în lanţ produs luni la periferia oraşului Sofia, soldat cu doi morţi, a fost arestat, anunţă poliţia bulgară, citată de site-ul Novinite.com.

Potrivit legislaţiei bulgare, şoferul riscă să fie condamnat la o pedeapsă cuprinsă între trei şi 15 ani de închisoare pentru omor din culpă.

Poliţia suspectează că şoferul camionului înmatriculat în România a adormit la volan sau a condus cu viteză excesivă, lovind mai multe vehicule care erau oprite într-o coloană.

Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în accidentul în lanţ produs luni în apropiere de şoseaua de centură a Sofiei, în zona Iana. În accident au fost implicate trei camioane şi patru autoturisme. Accidentul a avut loc cu doar câteva ore înainte de inaugurarea unui nou segment de drum, între centura Sofiei şi Autostrada Hemus, care merge spre nord, până în oraşul Iablaniţa.
Mediafax


×