x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soldat care călătorea cu avangarda preşedintelui Braziliei către summitul G20, arestat pentru trafic de droguri

Soldat care călătorea cu avangarda preşedintelui Braziliei către summitul G20, arestat pentru trafic de droguri

26 Iun 2019   •   15:46
Soldat care călătorea cu avangarda preşedintelui Braziliei către summitul G20, arestat pentru trafic de droguri

Poliţia spaniolă a arestat un soldat care călătorea cu avangarda preşedintelui Braziliei către summitul G20 din Japonia, după ce au fost descoperite 36 de kilograme de cocaină în bagajul său, în timpul unei opriri în Seville, scrie The Guardian.  

Un purtător de cuvânt al poliţiei spaniole a spus că bărbatul a fost arestat, marţi, după ce avionul său a aterizat pe aeroportul din Andalucia. “Soldatul călătorea într-un avion militar care zbura din Brazilia şi care s-a oprit pe aeroportul Seville în drumul spre Tokyo”, a spus acesta.

“Soldatul avea cocaină în bagajul său de mână care cântărea 39 de kilograme. Acesta a fost arestat pentru suspiciunea de trafic de droguri şi, în prezent, se află în custodie la sediul central al poliţiei din Seville, unde aşteaptă să apară în faţa unui judecător”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Avionul în care a călătorit soldatul transporta o delegaţie militară responsabilă pentru apărarea preşedintelui Braziliei, Jair Bolsonaro, în timpul summitului din capitala Japoniei.

Bolsonaro a confirmat informaţia printr-un comunicat transmis marţi seară, mai transmite sursa citată.

×