x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Somnambulă, transmitea SMS-uri, dormind la volan!

Somnambulă, transmitea SMS-uri, dormind la volan!

14 Aug 2013   •   22:15
Somnambulă, transmitea SMS-uri, dormind la volan!

Dacă e să dăm crezare informaţiei prezentate de mirror.co.uk, o femeie din Noua Zeelandă a adormit la volan şi a parcurs peste 300 de kilometri până să se oprească.

Conform sursei citate, serviciul de urgenţă al poliţiei a primit un apel din partea unei femei care le semnala faptul că una dintre prietenele sale s-a suit la volan după ce luase somnifere şi că îi este teamă ca aceasta să nu adoarmă la volan.

Urmărind semnalul telefonului mobil al potenţialei adormite, poliţiştii au avut surpriza să constate că aceasta trimitea SMS-uri în timp ce conducea autovehiculul.
Maşina sa a fost localizată la o distanţă de peste 300 de kilometri, chiar în faţa unei case pe care o deţinuse anterior. Despre ce a determinat-o să facă această călătorie, şi despre modul în care a ajuns acolo, nu mai ţinea minte nimic.

Culmea, nu era prima experienţă de acest gen prin care a trecut, în urmă cu zece luni fiind găsită pe conducând în stare de somnambulism, pe drumul către plaja aflată în apropierea locuinţei sale.

Poliţia a luat măsuri ca împricinata să facă un examen medical complex din care să rezulte dacă îndeplineşte condiţiile pentru a fi în posesia carnetului de conducător auto. De asemenea a fost făcut un apel ca toţi cei care au probleme de sănătate să le declare comisiei medicale, pentru a nu pune în pericol atât propria viaţă, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.






×