x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soţia unui pasager al avionului dispărut Malaysia 370: Am bagajul pregătit, sunt gata să mă duc după el oriunde s-ar afla (VIDEO)

Soţia unui pasager al avionului dispărut Malaysia 370: Am bagajul pregătit, sunt gata să mă duc după el oriunde s-ar afla (VIDEO)

18 Mar 2014   •   16:06
Soţia unui pasager al avionului dispărut Malaysia 370: Am bagajul pregătit, sunt gata să mă duc după el oriunde s-ar afla (VIDEO)

Sarah Bajc, soţia unui pasager al zborului 370 Malaysia dispărut în condiţii misterioase deasupra Vietnamului, a oferit un interviu foarte emoţionant pentru CNN. Femeia spune, cu vocea gâtuită de emoţie, că este pregătită să se ducă după soţul său, oriunde ar fi el.

"Daca exista cineva care sa poata supravietui unei situatii ca aceasta, el este. Este genul de persoana care ar calma o situatie haotica. Bineinteles ca trebuie sa ma pregatesc pentru ce e mai rau, pentru ca orice s-ar intampla, eu trebuie sa merg inainte, la fel si familia lui. Insa trebuie sa stim incotro se indreapta acest drum, iar eu sunt gata sa urmez orice directie. Bagajul mi-e pregatit, sunt gata de drum. Asa a fost de cand am aflat ca a disparut. Sunt gata sa merg oriunde se afla. Fiul meu m-a ajutat chiar sa aleg ce haine sa-i duc, pentru ca am si pentru el un rand de haine. Pentru ca sunt sigura ca n-ar vrea sa poarte haine murdare sau ce i se da in spital, daca va fi cazul. Am pregatit totul.", a declarat Sarah.



×
Subiecte în articol: avion disparut Malaysia 370