x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Stare de urgenţă in şase state de pe coasta de est a SUA în aşteptarea uraganului Irene (GALERIE FOTO)

Stare de urgenţă in şase state de pe coasta de est a SUA în aşteptarea uraganului Irene (GALERIE FOTO)

de Mihai Dumitrescu    |    Dumitrescu Mihai    |    26 Aug 2011   •   10:08
Stare de urgenţă in şase state de pe coasta de est a SUA în aşteptarea uraganului Irene (GALERIE FOTO)

Sase state de pe coasta de est a SUA, incepand de la Carolina de Nord pana la New York, asteapta in stare de urgenta venirea uraganului Irene.
"Vantul va atinge viteze de 185km/h", estimeaza meteorologii. Uraganul Irene paraseste acum Bahamas, si a provocat bagube in Caraibbe.
Starea de urgenta a fost declarata de catre presedintele Barack Obama in North Carolina, unde Irene va ajunge prima oara sambata in jurul orei pranzului. Deasemenea starea de urgenta a fost declarata si in Maryland, Virginia, Delaware, New Jersey si New York si a fost inceputa evacuarea.

"Pentru aceast tip de urgenta am luat toate masurile pentru a fi pregatiti pentru orice tip de situatie care ar putea fi cauzata de Uraganul Irene", a declarat Guvernatorul New York, Andrew Cuomo.
In Washington DC, care este in stare de alerta, memorialul lui Martin Luther King Jr - la care Barack Obama se astepta sa participe - a fost amanat din cauza conditiilor meteo.



×