x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Dec 2009   •   00:00

18 decembrie 2009

ACCESORII ALE LUI MICHAEL JASCKON, LA LICITAŢIE
O pălărie şi o pereche de pantofi purtate de Michael Jackson în timpul unui concert din 2001 la New York au fost vândute pentru 25.600 de euro miercuri, la Londra, în cadrul unei licitaţii organizate de Casa Bonhams, informează Agenţia France Presse, citată de Mediafax. Accesoriile au fost purtate de "Regele muzicii pop" pentru a marca 30 de ani de carieră solo. (A.A.)

GREVA DE CRĂCIUN DE LA BRITISH AIRWAYS NU SE MAI ŢINE
British Airways (BA) a obţinut joi un ordin judecătoresc de interzicere a unei greve de 12 zile a personalului navigant, care ar fi urmat să înceapă la 22 decembrie. Un judecător de la Curtea Supremă din Londra a dat câştig de cauză reclamaţiei companiei conform căreia au existat nereguli în procesul de votare a deciziei de declanşare a protestului de către angajaţi, informează Agenţia Reuters, citată de Mediafax. Potrivit avocaţilor companiei, la vot au participat şi foşti angajaţi ai transportatorului aerian, precum şi salariaţi care urmează să plece din BA.

SCRISORICILE PRINŢULUI CHARLES, DESCOPERITE DE PRESĂ
Prinţul Charles al Marii Britanii ar putea fi acuzat de imixtiune politică, scrie tabloidul Daily Mail, citat de Mediafax. Potrivit jurnaliştilor, în ultimii trei ani prinţul ar fi trimis scrisori miniştrilor Trezoreriei, Educaţiei şi de Externe, solicitându-le să ţină cont, în luarea unor decizii, de punctele sale de vedere. Ziarul susţine că are informaţii conform cărora membrii Cabinetului au primit scrisori asemănătoare şi de la consilierii prinţului Charles. Aceşti consilieri susţin însă că prinţul are tot dreptul să corespondeze cu miniştrii. Conţinutul mesajelor nu a fost publicat, la solicitarea expresă a premierului, Gordon Brown.

×
Subiecte în articol: externe