x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Ian 2010   •   00:00

8 ianuarie 2010



ROMÂN, VICTIMĂ
Un cetăţean român a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite miercuri într-o coliziune dintre un automobil şi o maşină a poliţiei în oraşul Orhalom, din nordul Ungariei. Potrivit agenţiei MTI, citată de Mediafax, românul, în vârstă de 63 de ani, călătorea cu o maşină înmatriculată în Slovacia. Bărbatul a murit pe loc în accidentul produs la marginea oraşului. O altă persoană, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, şi un poliţist în vârstă de 34 de ani, care se afla în autoturismul de serviciu, au fost grav răniţi.

POLANSKI, ÎN AŞTEPTARE
Decizia de extrădare a lui Roman Polanski în Statele Unite va fi anunţată în ianuarie sau februarie. Potrivit Ministerului Justiţiei din Elveţia, citat de AFP, avocaţii cineastului în vârstă de 76 de ani i-au cerut unui judecător din Los Angeles ca Polanski să nu fie prezent la tribunal în timpul unui eventual proces.

BANI PENTRU METROU

Japonezii au suspendat lucrările la metroul din Dubai, din cauza lipsei banilor, informează AFP. Potrivit unor surse din cadrul consorţiului nipon care se ocupă de această construcţie, autorităţile din Dubai nu au achitat la timp banii promişi.

×
Subiecte în articol: externe