x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Stirile zilei

Stirile zilei

27 Iun 2006   •   00:00

POLONIA - Efective reduse

Polonia va reduce la jumatate numarul militarilor care urmeaza sa fie detasati in Afganistan in 2007, transmite AFP. Ministrul Apararii a precizat ca toti cei 500 de militari care vor ajunge, totusi, in Afganistan vor fi acolo pentru o perioada de timp mai lunga decat se stabilise initial.

MAREA BRITANIE - Venit princiar

Venitul obtinut de Printul Charles in perioada 2005-2006 se va ridica la 22 de milioane de euro, pentru care are de platit impozite in valoare de 4,8 milioane de euro, a anuntat cancelaria sa. Cea mai mare parte din venitul printului provine din activitatile ducatului pe care il detine.

ISRAEL - Gata de lupta

Premierul israelian Ehud Olmert a declarat ca a dat ordin armatei sa fie pregatita pentru o operatiune de amploare impotriva militantilor palestinieni din Fasia Gaza. Masura este o reactie la uciderea a doi militari israelieni si rapirea unui al treilea, care are si cetatenie franceza.

ITALIA - "Nu" hotarat

Electoratul italian a respins amendarea Constitutiei in cadrul referendumului care a avut loc duminica si luni. Potrivit unui sondaj realizat la iesirea de la urne, 52% dintre italieni au spus "Nu" sporirii puterilor premierului si ale autoritatilor regionale, propuneri avansate de fostul guvern.
×
Subiecte în articol: externe