x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Strauss-Khan, vânat zi şi noapte de reporterii din New York

Strauss-Khan, vânat zi şi noapte de reporterii din New York

04 Iul 2011   •   15:06
Strauss-Khan, vânat zi şi noapte de reporterii din New York

Orice pas facut de Dominique Strauss-Kahn in afara locuintei este monitorizat de presa. Sambata seara, cand a iesit sa ia masa la restaurant, o armata de reporteri l-au urmat, anunta CNN. Pe motociclete sau in masini, jurnalistii au pornit intr-o cursa nebuna dupa automobilul in care se afla fostul sef al FMI.

De cealalta parte, presupusa victima a lui Strauss-Kahn este sub tirul presei, in urma informatiilor potrivit carora i-ar fi mintit pe anchetatori. Ziarele americane au dezvaluit o conversatie telefonica pe care tanara din Guineea ar fi avut-o cu un prieten aflat in inchisoare pentru trafic de droguri. Conversatia, purtata intr-un dialect african, ar fi avut loc dupa presupusa agresiune. Femeia ar fi sustinut ca Strauss-Kahn este plin de bani si ca ea stie ce face dandu-l in judecata.

Jurnalistii americani sustin ca tanara isi suplimenta veniturile practicand prostitutia.



Fostul sef al Fondului Monetar International a fost eliberat din arestul la domiciliu vineri, dupa ce procurorii au declarat ca menajera care il acuza pe acesta de agresiune sexuala a mintit in fata juriului facand declaratii false.

Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, va trebui inca sa se apere impotriva acuzatiilor de agresiune sexuala, dar intrebarile privind credibilitatea ei par sa incline balanta in favoarea fostului director al FMI.


×