x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Miracol! A supraviețuit, după ce capul i-a fost prins între fălcile unui crocodil

Miracol! A supraviețuit, după ce capul i-a fost prins între fălcile unui crocodil

de Redacția Jurnalul    |    30 Mai 2023   •   12:45
Miracol! A supraviețuit, după ce capul i-a fost prins între fălcile unui crocodil
Sursa foto: Hepta

Un australian a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un crocodil de apă sărată în timp ce făcea snorkeling într-o stațiune de lux din Queensland, Australia. Bărbatul a supraviețuit după ce capul i-a fost prins între fălcile crocodilului, potrivit BBC.

Victima este un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care a fost transportat cu avionul la un spital. El a povestit că se afla în apă în momentul în care a fost atacat din spate de crocodil.

„Am crezut că este un rechin, dar când m-am întins, mi-am dat seama că era un crocodil. Am reușit să îi deschid fălcile cu o pârghie suficient de mult pentru a-mi scoate capul", a explicat bărbatul.

Crocodilul, despre care se crede că este un pui, a atacat din nou dar bărbatul a reușit să-l respingă cu mâna.

Departamentul de mediu din Queensland a declarat că va investiga incidentul, dar „crocodilii din largul oceanului pot fi dificil de localizat, deoarece animalele călătoresc adesea zeci de kilometri pe zi”.

Deși în Australia sunt numeroși crocodili, atacurile lor sunt destul de rare. Totuși, în ultimele luni atacurile s-au înmulțit, iar specialiștii încearcă să afle ce a cauzat acest lucru.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fălci crocodil australian