x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tabloidul american National Enquirer aruncă bomba: Angelina Jolie ar mai avea doar trei ani de trăit!

Tabloidul american National Enquirer aruncă bomba: Angelina Jolie ar mai avea doar trei ani de trăit!

13 Sep 2013   •   08:42
Tabloidul american National Enquirer aruncă bomba: Angelina Jolie ar mai avea doar trei ani de trăit!

"Angelina Jolie se teme că mai are doar trei ani de trăit. Actriţa de 38 de ani şi-a făcut o listă cu ceea ce trebuie să facă înainte să moară", scrie tabloidul american National Enquirer, potrivit gossipcop.com.

Potrivit surselor citate de tabloid, Angelina este ferm convinsă că bolile, inclusiv cancerul, care au afectat familia sa de-a lungul anilor, "o vor ucide prematur". În ciuda operaţiei de mastectomie suferită la începutul anului, Jolie crede că mai are de trăit între 3 şi 5 ani.

"Angelina Jolie încearcă să trăiască la maxim pentru că, în adâncul sufletului ei, ştie că nu mai are mult de trăit", mai spun sursele.

Jurnaliştii americani scriu că artista îşi pune viaţa în pericol din cauza dorinţei ei de a avea copii. După ce a fost diagnosticată ca fiind purtătoare a unei gene răspunzătoare de cancer de sân şi de ovare, actriţa care a suferit o dublă mastectomie refuză acum să-şi facă ultima intervenţie chirurgicală care ar putea să o salveze de la riscul de a se îmbolnăvi.

Mai exact, Jolie nu vrea să îşi scoată uterul până nu devine din nou mamă, fiind predispusă astfel să se îmbolnăvească în orice moment de cancer de ovare, boală ce i-a ucis mama şi care i-ar putea fi şi ei fatală.


×