x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Taiwanezii îi anunţă pe americani: O să mâncaţi insecte!

Taiwanezii îi anunţă pe americani: O să mâncaţi insecte!

14 Mar 2011   •   12:35
Taiwanezii îi anunţă pe americani: O să mâncaţi insecte!
156161-.jpgVIDEO - Un film postat pe Youtube de către taiwanezi ia în derâdere pasiunea americanilor pentru carne, prezentându-le o lume în care vor fi obligaţi să mănânce insecte. Filmul a fost produs după ce ONU a publicat un raport în care le cerea oamenilor să reducă consumul de carne, care contribuie la scăderea resurselor şi emisia de gaz cu efect de seră, recomandând consumul de insecte.

În film apar americani obezi care înfulecă imense cantităţi de carne şi care sunt oripilaţi atunci când li se propune să mănânce hamburgeri făcuţi din insecte. "Chiar dacă occidentalii cred că este ciudat, insectele sunt considerate alimente în "multe culturi din lume", spun taiwanezii.

Potrivit unui raport din 2008 al Organizaţiei Naţiunilor Unite, mai mult de 1400 de specii de insecte (scarabei, furnici, albine, gargăriţe sau fluturi) sunt consumate în 88 de ţări din lume, anunţă realitatea.net.

"Occidentalii nu sunt poate pregătiţi pentru un festin de insecte, dar noile realităţi economice ar putea să îi convingă", mai spun taiwanezii.

×