x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tânăr britanic, anchetat deoarece l-a atacat pe liderul extremist Nigel Farage

Tânăr britanic, anchetat deoarece l-a atacat pe liderul extremist Nigel Farage

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2024   •   20:15
Tânăr britanic, anchetat deoarece l-a atacat pe liderul extremist Nigel Farage

Un tânăr britanic este anchetat, deoarece l-a atacat pe Nigel Farage. Politicianul extremist se afla la un eveniment electoral în momentul în care asupra lui au fost aruncate mai multe obiecte. Farage nu a fost rănit.

Incidentul a avut loc în South Yorkshire. Josh Greally, în vârstă de 28 de ani, a fost acuzat că a folosit „cuvinte și un comportament agresiv, abuziv, insultător cu intenția de a provoca frică sau de a provoca violență în timpul unui incident produs ieri în Barnsley Town Center”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din South Yorkshire, potrivit Sky News.

Obiecte au fost aruncate către liderul eurosceptic și extremist. El se afla într-un autobuz descoperit și saluta mulțimea în timp ce obiectele au fost aruncate spre el. Acestea au lovit mașina.

Săptămâna trecută, Farage a fost stropit cu o cafea de o femeie chiar în circumscripția în care va participa la alegeri.

Nigel Farage a spus inițial că nu va candida la alegerile din Marea Britanie. Ulterior, el s-a răzgândit și a redevenit liderul partidului Reforma, care anterior s-a numit Brexit.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nigel farage atacat