x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tară întreagă, în stare de ŞOC. Gestul inexplicabil făcut de această tânără superbă a cutremurat milioane de oameni

Tară întreagă, în stare de ŞOC. Gestul inexplicabil făcut de această tânără superbă a cutremurat milioane de oameni

18 Feb 2015   •   07:06
Tară întreagă, în stare de ŞOC. Gestul inexplicabil făcut de această tânără superbă a cutremurat milioane de oameni

"Mergeam spre casă când am văzut cum maşina condusă de o tânără intră într-un stâlp, şi deşi nu fusese grav avariată, tânăra iese panicată din autoturism şi se aruncă de pe pod. Cu toate că mai mulţi oameni au sarit după ea în apă, nu au putut-o salva. Nimeni nu şi-a putut explica decizia acestei tinere de a se sinucide", povesteşte un martor.

Incidentul s-a petrecut in Krasnoyarsk, Rusia. Autorităţile sosite la faţa locului au reusit sa clarifice misterul ce a îndurerat o ţară întreagă. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, transporta în maşina ei mai multe kilograme de cocaină. Probabil, de teamă să nu fie prinsă de poliţişti, a luat această decizie extremă".

Xenia avea mulţi prieteni, care la aflarea veştii şocante, au postat mii de mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

Cele mai citite articole:

APARIŢIE MISTERIOASĂ în estul Germaniei. Ce simbol a descoperit un peisagist în mijlocul unei păduri de pin
Marte, Venus şi Luna - comportament BIZAR în aceste zile! MESAJELE ASCUNSE din Biblie şi PREDICŢIILE din mitologia antică (VIDEO)
Cel mai MISTERIOS manuscris medieval a fost DECRIPTAT. "Textul este UNIC. Nu există scrieri similare!" (VIDEO)
ULUITOR! Ce au detectat, ÎN PREMIERĂ, cercetătorii NASA. "Are o energie mai mare decât cea emisă de un trilion de sori!" (VIDEO)
IMAGINI ŞOCANTE la Welsh Open! Cum a apărut un jucător musulman de snooker la meciul cu Ronnie O'Sullivan (VIDEO)



×