x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Teledonul "Hope for Haiti Now", urmărit de peste 80 de milioane de oameni

Teledonul "Hope for Haiti Now", urmărit de peste 80 de milioane de oameni

26 Ian 2010   •   00:00
Teledonul "Hope for Haiti Now", urmărit de peste 80 de milioane de oameni

Peste 80 de milioane de persoane au urmărit, săptămâna trecută, teledonul "Hope for Haiti Now", care a reuşit să strângă circa 58 milioane de dolari pentru victimele cutremurului care a afectat teritoriul haitian.



Potrivit datelor Nielsen, în jur de 83 de milioane de persoane au urmărit măcar o parte a evenimentului de strângere de fonduri, care a fost transmis de 33 de reţele TV. Pe de altă parte, Nielsen menţionează că audienţa care a urmărit întreg evenimentul a fost de 24 de milioane de telespectatori, informează Acceshollywood.com, citat de Mediafax.

Organizatorii au anunţat că donaţiile au ajuns la 58 de milioane de dolari şi că au continuat să vină şi după încheierea evenimentului.

La evenimentul care a fost transmis şi online au fost prezenţi Brad Pitt, Beyonce, Madonna şi Bruce Springsteen, precum şi alte vedete care au încurajat donaţiile pentru Haiti, afectat de un cutremur care a cauzat moartea a circa 200.000 de persoane.

Gazda teledonului a fost actorul american George Clooney, care a donat la rândul său un milion de dolari. Alte vedete prezente la teledon au fost Rober De Niro, Julia Roberts, Mel Gibson, Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Wyclef Jean, Bono, Jennifer Hudson, Jay-Z, Rihanna şi Justin Timberlake.

×
Subiecte în articol: externe