x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Temutul lider al bandei Los Killers, arestat în SUA

Temutul lider al bandei Los Killers, arestat în SUA

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2024   •   12:45
Temutul lider al bandei Los Killers, arestat în SUA

Un cunoscut lider de bandă din Peru a fost arestat în SUA. El a mai fost prins de autoritățile americane în luna mai. Atunci, autoritățile nu au realizat că este vorba despre un cunoscut infractor și l-au eliberat.

Gianfranco Torres-Navarro, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat în statul New York, după ce a intrat ilegal în țară pe la granița Texas-Mexic, se arată într-un comunicat al Agenției de imigrare și control vamal (ICE). El a fost dus într-un centru federal de detenție

ICE a explicat la solicitarea BBC că Torres-Navarro a fost arestat pentru prima dată pe 16 mai, după ce a intrat ilegal în SUA. Atunci, lui i s-a spus că trebuie să urmeze procedurile de imigrare. Aproximativ două luni mai târziu, autoritățile au fost înștiințate că el este căutat în Peru. A fost organizată o operațiune care a dus la arestarea bărbatului în orașul Endicott.

Gianfranco Torres-Navarro este liderul bandei Los Killers și se află pe lista de persoane urmărite din Peru. Se pare că a fugit din Peru deoarece a ucis un polițist pensionat. De asemenea, este suspectat că a făcut zeci de alte crime.

(sursa: Mediafax)

×