x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viața bate filmul! O țestoasă a dat peste cap traficul feroviar din Anglia

Viața bate filmul! O țestoasă a dat peste cap traficul feroviar din Anglia

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2024   •   20:30
Viața bate filmul! O țestoasă a dat peste cap traficul feroviar din Anglia

O țestoasă a provocat întârzieri ale trenurilor în Anglia, după ce s-a urcat încet pe șine între Ascot și Bagshot. Țestoasa a reușit să scape din casă și să urce pe șine, provocând întârzieri pentru navetiști.

După ce, vineri dimineață, o întrerupere globală a sistemului informatic a provocat haos pentru mulți dintre cei care încercau să călătorească cu trenurile din Marea Britanie, mai multe întârzieri au fost raportate între Ascot și Bagshot mai târziu în cursul serii.

South Western Railway a declarat pentru Sky News că un mecanic de tren a observat vinovatul - o broască țestoasă pe nume Solomon - pe calea ferată, lângă stația Ascot, imediat după ora 18:00.

Țestoasa se deplasa „la pas”, au adăugat ei în glumă.

Solomon a fost scos de pe șine, iar angajații gării l-au mutat într-o zonă sigură pe peronul de la Ascot, ceea ce a inclus o scurtă plimbare cu trenul.

Cei prezenți planificau să ducă țestoasa la un veterinar, însă între timp proprietarul l-a identificat pe Solomon și l-a luat.

Între timp, Network Rail Wessex și-a cerut scuze pentru întârzieri și a sugerat că Solomon a putut ajunge pe șine din cauza unei breșe într-un gard.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: testoasa trenuri