x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tiger Woods, acuzat de hărțuire sexuală de fosta iubită

Tiger Woods, acuzat de hărțuire sexuală de fosta iubită

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2023   •   12:40
Tiger Woods, acuzat de hărțuire sexuală de fosta iubită
Sursa foto: Hepta

Erica Herman, care a fost o lungă perioadă de timp iubita jucătorului profesionist de golf Tiger Woods, l-a acuzat pe acesta de hărțuire sexuală, potrivit unui document depus în instanță de avocatul lui Herman în Florida.

Woods este acuzat că a urmărit o relație sexuală cu Herman în timp ce aceasta lucra pentru el și apoi a forțat-o să semneze un acord de confidențialitate, în caz contrar urmând să fie concediată, potrivit documentului, potrivit CNN.

Herman era angajată la restaurantul său din sudul Floridei, în acea perioadă.

"Tiger Woods, atlet de renume internațional și una dintre cele mai puternice figuri din sportul mondial, a decis să întrețină o relație sexuală cu angajata sa, apoi - potrivit acestuia - a obligat-o să semneze un acord în legătură cu acest lucru sau să fie concediată de la locul de muncă", se arată în documentul din instanță: "Când a devenit nemulțumit de relația lor sexuală, a păcălit-o să plece de acasă, i-a luat banii, animalele de companie și bunurile personale și a încercat să o forțeze să semneze un alt acord".

"Un șef care impune condiții de muncă diferite angajatului său din cauza relației lor sexuale este hărțuire sexuală", afirmă avocatul lui Herman, Benjamin Hobas, în dosar.

CNN a contactat reprezentanții lui Woods pentru comentarii, dar nu a primit imediat un răspuns.

Documentul susține, de asemenea, o "manevră" folosită împotriva lui Herman anul trecut, în care Woods i-a cerut să își facă bagajele pentru o escapadă în Bahamas. Ea ar fi fost condusă la aeroport și apoi avocatul lui Woods i-a spus că nu va merge nicăieri, că nu-l va mai vedea niciodată pe Woods, că a scoasă din casă și că nu se poate întoarce".

Lui Herman i s-a cerut să semneze un acord de confidențialitate, lucru pe care a refuzat să îl facă, potrivit documentului.

Herman a depus două plângeri separate care îl implică pe Woods în ultimul an.

Prima, depusă în octombrie 2022, susține că un trust deținut și creat de starul golfului a încălcat Legea privind chiriașii din Florida, încălcând contractul verbal de închiriere pentru a continua să locuiască în casa lui Woods.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tiger woods hartuire sexuala