x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tom Hanks l-a numit pe Donald Trump ''un balon egocentric şi simplist''

Tom Hanks l-a numit pe Donald Trump ''un balon egocentric şi simplist''

14 Oct 2016   •   23:10
Tom Hanks l-a numit pe Donald Trump ''un balon egocentric şi simplist''

Vedeta americană de cinema Tom Hanks l-a catalogat, joi, la Roma, pe candidatul republican la alegerile pentru Casa Albă, Donald Trump, drept ''un balon egocentric şi simplist'', informează AFP.

Tom Hanks, un important susţinător al Partidului Democrat, care a participat la Festivalul de Film de la Roma, eveniment în cadrul căruia a primit un premiu pentru întreaga sa carieră, l-a comparat pe Trump cu fostul premier italian Silvio Berlusconi. Vedeta i-a imitat pe jurnaliştii prezenţi în sală, la conferinţa de presă: ''Tom, Tom, te rog. De ce Trump? De ce?', iar eu am spus: 'Pentru acelaşi motiv pentru care voi sunteţi italieni. De ce Berlusconi? De ce?''.

Tom Hanks a făcut recent declaraţii legate de Donald Trump, la ''Access Hollywood''. Actorul a spus că trebuie să fie ales un om cu experienţă în politică, aşa cum e Hillary Clinton. ''Dacă am un abces dentar şi trebuie să fac o operaţie, n-o să mă duc la un tip care spune: 'Da, cred că mă descurc să fac o operaţie. Mă duc la cineva care face asta de 30 de ani şi a făcut asta de milioane de ori şi ştie toate detaliile. Votez pentru Hillary Clinton pentru eu cred că e mult mai calificată să fie preşedinte al Statelor Unite şi în acelaşi timp să se descurce cu alte lucruri pe care lumea i le serveşte unul după altul'', a spus actorul.

Întrebat ce se va întâmpla dacă totuşi Donald Trump va câştiga alegerile, Tom Hanks a spus că în acest caz ''va fi o zi întunecată pentru planetă''.

În ceea ce priveşte înregistrarea din 2005 în care Donald Trump vorbeşte în termeni vulgari despre femei, care a fost făcută publică recent şi pentru care magnatul s-a scuzat spunând că a fost o ''discuţie de vestiar'', Hanks a declarat că se simte ofensat ca bărbat.

''Sunt ofensat ca bărbat. Nu sunt ofensat ca soţ sau ca tată; sunt ofensat ca tip. Nu e corect la muncă. Nu e corect în vestiar. E greşit. Punct.'', a declat Hanks completând că Trump "era la muncă. Nu era într-un vestiar''.

De asemenea, vedeta a mai spus că politica este ''un circ'' şi o ''luptă cu pumnii'' spunând că ''trebuie mereu să votezi pentru cum vrei să arate viitorul''.AGERPRES

×