x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tombola embrionilor în Marea Britanie: Cumperi un bilet cu 20 de lire şi poţi "câştiga" un copil!

Tombola embrionilor în Marea Britanie: Cumperi un bilet cu 20 de lire şi poţi "câştiga" un copil!

06 Iul 2011   •   05:30
Tombola embrionilor în Marea Britanie: Cumperi un bilet cu 20 de lire şi poţi "câştiga" un copil!

In Marea Britanie se lanseaza, la sfarsitul lunii, unul dintre cele mai controversate concursuri din lume. Este vorba despre o loterie a "embrionilor", participantii avand sansa de a "castiga" un copil. Pentru suma de 20 de lire, englezii vor putea sa cumpere un bilet la tombola, care le poate aduce o fertilizare artifiala la clinicile de top din tara, scrie thesun.co.uk.

"Loteria embrionilor", care a primit recent licenta din partea Comisiei de jocuri de noroc, ofera lunar doritorilor sansa de a deveni parinti. Jocul, care cu siguranta va provoca dezbateri etice aprinse, incepe pe 30 iulie.

Ideea a fost criticata vehement pe tot globul, fiind considerata o "incalcare" a modului natural de reproducere. Cu toate acestea, multi considera tombola o sansa importanta pentru cuplurile care nu pot avea copii si nu-si permit unul creat prin mijloace artificiale.

Concursul va premia cate o persoana pe luna, care va beneficia de un tratament complet in valoare de 25.000 de lire pentru a putea da nastere unui copil.

×