x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Toți cei cinci pasageri ai submersibilului Titan „s-au pierdut”. Familiile au fost anunţate de moartea celor dragi

Toți cei cinci pasageri ai submersibilului Titan „s-au pierdut”. Familiile au fost anunţate de moartea celor dragi

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2023   •   22:13
Toți cei cinci pasageri ai submersibilului Titan „s-au pierdut”. Familiile au fost anunţate de moartea celor dragi
Sursa foto: Hepta

Operatorul submersibilului Titan dispărut a declarat că ei cred că toți cei cinci pasageri „au fost din păcate pierduți”, potrivit The Telegraph.

Declarația celor de la OceanGate a fost următoarea: „Credem acum că directorul nostru Stockton Rush, Shahzada Dawood și fiul său Suleman Dawood, Hamish Harding și Paul-Henri Nargeolet, au fost din păcate pierduți. Acești oameni au fost adevărați exploratori care au împărtășit un spirit distinct de aventură și o pasiune profundă pentru explorarea și protejarea oceanelor lumii. Inimile noastre sunt alături de aceste cinci suflete și de fiecare membru al familiilor lor în aceste momente tragice. Plângem pierderea vieții și bucuria pe care au adus-o tuturor celor pe care îi cunoșteau”.

Paza de Coastă a SUA va organiza o conferință de presă la ora 20:00 GMT pentru a discuta despre resturile găsite de un vehicul operat de la distanță în zona de căutare din apropierea Titanicului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: titan submersibil pierdut