x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedia unei mame care şi-a găsit băieţelul mort în maşina de spălat: Am băgat mâinile şi am găsit trupul lui micuţ. Cea mai neagră zi din viaţa mea!

Tragedia unei mame care şi-a găsit băieţelul mort în maşina de spălat: Am băgat mâinile şi am găsit trupul lui micuţ. Cea mai neagră zi din viaţa mea!

04 Apr 2012   •   07:59
Tragedia unei mame care şi-a găsit băieţelul mort în maşina de spălat: Am băgat mâinile şi am găsit trupul lui micuţ. Cea mai neagră zi din viaţa mea!

O mama ravasita isi aminteste cu durere momentul in care si-a tras fiul de 1 an si noua luni din masina de spalat. Cateva ore mai tarziu, baietelul avea sa ii moara in brate, scrie Daily Mail.

Tiffany Hebb l-a lasat pe micutul Ollie sa o ajute sa puna rufele in masina, urcandu-l pe o galeata astfel incat sa ajunga sa puna hainele in cuva cu incarcare verticala. Femeia s-a apucat sa citeasca o revista intr-o alta camera si, la un moment dat, a realizat ca Ollie nu era nicaieri. "L-am cautat in toata casa, l-am strigat, dar nu l-am gasit nicaieri", a povestit Tiffany pentru KSL-TV.

"Am bagat mainile in masina de spalat si am simtit trupul sau micut", povesteste Tiffanny.

"Nu puteam sa il scot. Era blocat. Am reusit sa ii scot capul deasupra apei, dar deja inima nu ii mai batea, nu mai avea puls...nu mai respira", continua femeia.

O vecina a ajutat-o sa-l scoata pe Ollie din masina, iar inima micutului a reinceput sa bata o ora mai tarziu. Timp de 24 de ore a fost tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor. Apoi parintii au decis ca trebuie sa il lase sa se duca..."L-am tinut in brate...erau ultimele lui clipe de viata".

"A fost cea mai neagra zi din viata mea!", declara distrusa femeia.

Un raport al comisiei americane care monitorizeaza siguranta produselor arata ca astfel de cazuri sunt extrem de rare. Intre 2005 si 2009, doi copii sub cinci ani au murit in masina de spalat rufe.

Purtatorul de cuvant al politiei din Hillsboro, Oregon, sustine ca sotii Hebb, Tiffany si Chris, probabil ca nu vor raspunde in fata justitiei in urma mortii fiului lor. "Politia nu crede ca a fost vorba despre o crima, ca cineva a bagat intentionat copilul in masina de spalat. Ancheta este in desfasurare si se verifica daca a fost vorba despre o neglijenta don partea lor", a declarat Michael Rouches.

"Femeia era la 9 metri distanta, in camera de zi. Nu se pune problema ca nu si-a supravegheat fiul", a mai spus Rouches.

Tiffany Hebb vrea ca toata lumea sa ii afle povestea si a pornit o campanie de constientizare a pericolelor pe care nu le bagi de seama.

Ea spune ca niciodata nu s-a gandit la masina de spalat ca la un pericol pentru copului ei, iar daca alti parinti ii afla drama, atunci poate reuseste sa impiedice alte asemenea tragedii.

×