x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Acoperișul unei biserici s-a prăbușit peste credincioși, în timpul unui botez. Sunt zeci de morți și răniți

Acoperișul unei biserici s-a prăbușit peste credincioși, în timpul unui botez. Sunt zeci de morți și răniți

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2023   •   08:40
Acoperișul unei biserici s-a prăbușit peste credincioși, în timpul unui botez. Sunt zeci de morți și răniți
Sursa foto: Twitter

Șapte persoane ar fi fost ucise și alte 30 au rămas blocate după ce acoperișul unei biserici s-a prăbușit în Mexic. Presa locală a anunțat că 10 persoane au fost transportate la spital, după ce acoperișul bisericii Santa Cruz din Ciudad Madero s-a prăbușit.

Poliția din Tamaulipas a declarat că aproximativ 100 de persoane se aflau la o slujbă în momentul prăbușirii acoperișului.

Presa locală a relatat că a fost vorba de un botez.

Se crede că mai mulți copii se află printre cei blocați, iar eforturile de salvare sunt în curs de desfășurare, potrivit BBC.

Imaginile de pe rețelele de socializare au arătat clădirea bisericii în ruine, în timp ce oamenii se înghesuiau în jurul dărâmăturilor, căutându-i cu disperare pe cei care erau prinși înăuntru. 

Pe rețelele de socializare au fost lansate apeluri pentru articole medicale și de salvare pentru a-i ajuta pe cei care căutau supraviețuitori: 

Episcopul Jose Armando Alvarez de la Dieceza romano-catolică din Tampico a declarat că acoperișul bisericii s-a prăbușit în timp ce credincioșii primeau împărtășania și a cerut celorlalți să se roage pentru supraviețuitori, conform Reuters.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mexic

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: botez tragedie mexic