x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie în Italia. Un şofer român a murit carbonizat, într-un accident rutier, sub ochii soţiei

Tragedie în Italia. Un şofer român a murit carbonizat, într-un accident rutier, sub ochii soţiei

16 Feb 2016   •   18:08
Tragedie în Italia. Un şofer român a murit carbonizat, într-un accident rutier, sub ochii soţiei
Sursa foto: Cristian Pomatariu / FOTO: gazetaromaneasca.com

Cristian Pomatariu, un român în vârstă de 38 de ani, originar din Dorohoi, judeţul Botoşani, şi italianul Giuseppe Crea, în vârstă de 24 de ani, au murit carbonizaţi într-un groaznic acident rutier produs între un autoturism şi o motocicletă.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 13 februarie, la Spresiano (Treviso), pe drumul statal Pontebanna, în Italia, informează gazetaromaneasca.com

Cristian se afla în maşină sa, marca Volkswagen Passat, cu soţia lui, Mihaela (32 de ani), când a apărut brusc o motocicletă  Yamaha R1. Motociclistul avea o viteză nebunească, ca un proiectil, spun martorii, efectuând mai multe depăşiri periculoase.

Motocicleta a lovit frontal maşina pe partea şoferului, iar impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rotit, iar rezervorul motocicletei a luat imediat foc cuprinzându-l pe motociclistul care şi-a continuat cursa câţiva metri.

Şi maşina Passat a fost cuprinsă de flăcări. Pomotariu a avut luciditatea să-şi dea jos soţia din maşină, rămânând doar el prins între fiarele maşinii. «M-a împins afară din maşină cu forţa, urlându-mi să mă salvez. "Cel puţin tu", a strigat. Apoi maşina a explodat», a povestit femeia în lacrimi. El a ars, fiind imposibilă acordarea oricărui ajutor. Soţia a asistat neputincioasă la tragica scenă.


gazetaromaneasca.com

Cristian emigrase de 18 ani în Italia, a locuit cinci ani la Milano, iar în 2001 s-a mutat la Mansuè. Din 2004 lucra la o fabrică, la Friulintagli di Puja di Prata.

Cristian şi Mihaela locuiau la Basalghelle di Mansuè, în provincia Treviso, alături de cei trei copii ai lor, două fetiţe de 3 şi 8 ani şi un băieţel de 5 ani.

Cealaltă victimă, Giuseppe Crea, 24 de ani, originar din Salerno, lucra ca transportator şi visa să ajungă carabinier, ca tatăl său.

×
Subiecte în articol: italia tragedie acident